×ž×’×•×¨×™× ×ª×ž×•×¨×ª השגה לילית על קשישה

×¤×•×¨×•× ×‘× ×•×©× ×“×™× ×™ עבודהבהנהלת עו"ד חן שטיין

מנהל: chenshtein

×ž×’×•×¨×™× ×ª×ž×•×¨×ª השגה לילית על קשישה

הודעהעל ידי לי ב ב' נובמבר 30, 2009 11:53 pm

הגעתי להסכמה ×¢× ×‘×—×•×¨×” ישר×לית צעירה ×›×™ תמורת שהות לילית ×¢× ×¡×‘×ª×™
תוכל ללון ולכלכלה מל××” בבית הסבת×
××™×–×” חוזה עליי ×œ×—×ª×•× ×ž×•×œ הגברת על מנת לבטח עצמי מתביעה עתידית של יחסי עובד-מעביד
וכן למנוע תביעה על זכיות הנוגעות לביתה של ×”×¡×‘×ª× -דייר מוגן..וכו'
תודה מר×ש
לי

Re: ×ž×’×•×¨×™× ×ª×ž×•×¨×ª השגה לילית על קשישה

הודעהעל ידי chenshtein ב ג' דצמבר 01, 2009 7:07 pm

×©×œ×•× ×œ×š,
×תה מעט בבעיה ל×ור העובדה ×›×™ ×œ× × ×™×ª×Ÿ ×œ×©×œ× ×‘"שווה כסף" (×ž×’×•×¨×™× ×•×›×œ×›×œ×”), וצריך ×œ×ž×¦×•× ×ת הדרך הנכונה והחכמה להסדיר מערכת ×™×—×¡×™× ×–×•. על כן, ×× ×™ מציע לערוך ×ת ×”×”×¡×›× ×צל עו"ד על מנת להגיע לתוצ××” הרצויה, ×›×שר כבר מר×ש יובהר ×›×™ ×œ× ×™×›×•×œ×” להיות בעניין ×–×” ×”×’× ×” הרמטית.
חן שטיין, עו''ד
03-6245588 054-3050957
http://www.hamishpat.co.il
shteinlaw@gmail.com

הערה: ×ין ×”×מור ×‘×¤×•×¨×•× ×—×£ מטעויות קולמוס ×ו טעויות ×חרות, ו×ין ×”×מור ×‘×¤×•×¨×•× ×ž×”×•×•×” תחליף לייעוץ משפטי. על מנת לקבל עזרה מקצועית מל××” יש לפנות לטיפול פרטני.
chenshtein

מיקו×: הנציב 14 ת"× (ליד עזרי×לי)

חזור ×ל דיני עבודה

מי מחובר

×ž×©×ª×ž×©×™× ×”×’×•×œ×©×™× ×‘×¤×•×¨×•× ×–×”: ×ין ×ž×©×ª×ž×©×™× ×¨×©×•×ž×™× ×•×ורח ×חד

עורך דין ×יכות הסביבה, עורך דין ביטוח, עורך דין בנק×ות, עורך דין גישור, עורך דין דיני ×ינטרנט, עורך דין ×”×’×‘×œ×™× ×¢×¡×§×™×™×, עורך דין הגירה, עורך דין הוצ××” לפועל, עורך דין חוזי×, עורך דין חוק ומנהל, עורך דין ייעוץ משפטי, ירושה עורך דין , עורך דין מיסי×, עורך דין מקרקעין ובניה, עורך דין משפחה, עורך דין נזיקין, עורך דין סדר דין ×זרחי, עורך דין עבודה, עורך דין פטנטי×, עורך דין פלילי, עורך דין קנין רוחני, עורך דין רשלנות רפו×ית, ×©×™×¨×•×ª×™× ×œ×¢×•×¨×›×™ דין, עורך דין ת×גידי×, עורך דין תעבורה, עורך דין תקשורת, עורך דין ×ª×¨×’×•× ×ž×©×¤×˜×™ נוספי×