×בקש ×ת עזרתכ×.
×‘×©× ×ª 1998,עקב גירושי הוריי ו××™ ×ª×©×œ×•× ×”×ž×©×›× ×ª× ×¢×œ הבית ,× ×ž×›×¨ הבית שבו ×”×ª×’×•×¨×¨× ×• דרך ×›×•× ×¡ × ×›×¡×™× ×•×ž×©×¤×—×ª×™ (×ימי ×•×©× ×™ ××—×™×™)הוצ×× ×• בעל ×›×•×¨×—× ×• מהבית.
מכיוון ש×מי היתה חסרת כל ×•×œ× ×™×›×œ×” לפתוח חשבון ×‘× ×§ תקין,ביקשה ×ž×ž× ×™ לפתוח חשבון ×‘×‘× ×§ ×ž×¨×›× ×ª×™×œ ×“×™×¡×§×•× ×˜ ×•×©×”×”×ª× ×”×œ×•×ª תתבצע על ידי,×ך הכסף ×©×™×›× ×¡ לחשבון ×™×”×™×” ×ž×ž× ×”.
ל×חר כשלוש ×©× ×™× ×©×œ ×”×ª× ×”×œ×•×ª בחשבון בהחלטה משותפת שלי ושל ×ימי הוחלט להפסיק ×œ×”× ×”×œ בחשבון ×”× "ל ולסגור ×ותו .
דבר שבדיעבד ×œ× ×§×¨×”,החשבון ×œ× × ×¡×’×¨, לוקחת על עצמי ×חריות מל××”,פשוט × ×©×›×— ×•× ×“×—×§, ×œ× ×ž×ª××™× ×œ×ופי שלי ,×ך קרה.
×œ× ×ž×–×ž×Ÿ ×”×ª×—×ª× ×ª×™ ופתחתי ×¢× ×‘×¢×œ×™ חשבון ×‘× ×§ משותף ×‘×‘× ×§ ×חר,×•×œ×©× ×›×š הייתי צריכה לסגור ×ת החשבון הפרטי שלי ורק ××– × ×–×›×¨×ª×™ בחשבון ×‘×‘× ×§ ×ž×¨×›× ×ª×™×œ ש××™× ×™ יודעת ×”×× ×”×—×©×‘×•×Ÿ סגור ×ו ל×.
×›×שר החשבון ×”×™×” פעיל כל הזמן קיבלתי ×ž×›×ª×‘×™× ×ž×”×‘× ×§,×¢×“×›×•× ×™×,מכתבי עו"ש וכ×שר החשבון הפסיק להיות פעיל הפסקתי לקבל ×ž×›×ª×‘×™× ×•×œ×›×Ÿ ×”× ×—×ª×™ שהחשבון × ×¡×’×¨,חשבתי ש×ולי ××ž× ×©×œ×™ סגרה ×ך ×œ× ×›×š ×”×¢× ×™×™×Ÿ.
×”×™×•× ×”×ª×§×©×¨×ª×™ ×ל ×”×‘× ×§ לבירור ×”×¢× ×™×™×Ÿ,מסתבר שהיה חוב של 1,400 ש"×— ×œ×‘× ×§ ×•×”× ×•×©× ×”×•×¢×‘×¨ כבר ×‘×©× ×ª 2004 לטיפול משפטי במשרד עו"ד.
×›×שר דיברתי ×¢× ×¢×•×¨×›×ª הדין שמטפלת ×‘× ×•×©× ×”×™× ×˜×¢× ×” ×©× ×©×œ×—×• מס' רב של ×ž×›×ª×‘×™× ×•×”×ª×¨×ות, וכשש×לתי ל×יזו כתובת × ×©×œ×—×• ×”×ž×›×ª×‘×™× × ×ª× ×• לי ×ת הכתובת של הבית ×©× ×ž×›×¨ ×œ× ×•!!
××™× × ×™ יודעת מהיכן השיגו ×ת הכתובת ×”× "ל,במשרד ×”×¤× ×™× ×”×™×™×ª×™ רשומה כבר ×©× ×™× ×¨×‘×•×ª על הבית השכור שבו עימי מתגוררת עד ×¢×¦× ×”×™×•× ×”×–×” ובטח ×‘×©× ×ª 2004!
כשש×לתי ×‘×‘× ×§ מה הכתובת שרשומה ×œ×”× ×‘×ž×¢×¨×›×ª,×œ× ×™×›×œ×• לתת לי תשובה ×‘×˜×¢× ×” שהתיק הועבר לטיפול משפטי ו×סור ×œ×”× ×œ×“×‘×¨ ×יתי.
×›×™×•× ×ž×©×¨×“ עורכי הדין ×ž×‘×§×©×™× ×ž×ž× ×™ ×‘× ×•×¡×£ לחוב ×©×‘×‘× ×§ 4,500 ש"×—.
×× ×™ ×œ× ×ž×ª× ×¢×¨×ª מ×חריות,יודעת שז×ת ×שמתי המל××” ×©× ×•×¦×¨ החוב ×ך ×× ×”×™×” מגיע ×ליי ולו מכתב בודד ×חד ×שר ×”×™×” מזכיר לי ×ת ×”×¢× ×™×™×Ÿ כל ×–×” ×œ× ×”×™×” קורה.
מה ×× ×™ יכולה לעשות ×‘× ×“×•×Ÿ? ×ודה ×œ×›× ×× ×ª×•×›×œ×• לייעץ לי ×‘×”×§×“× ×”×פשרי.
תודה.