חשבון בנק שנשכח...

×¤×•×¨×•× ×‘× ×§×ות מנוהל על ידי עו"ד ×בי זילברפלד

מנהל: zilber-h

חשבון בנק שנשכח...

הודעהעל ידי romi ב ×' דצמבר 06, 2009 1:53 pm

שלו×,
×בקש ×ת עזרתכ×.
בשנת 1998,עקב גירושי הוריי ו××™ ×ª×©×œ×•× ×”×ž×©×›× ×ª× ×¢×œ הבית ,נמכר הבית שבו התגוררנו דרך כונס × ×›×¡×™× ×•×ž×©×¤×—×ª×™ (×ימי ושני ××—×™×™)הוצ×נו בעל כורחנו מהבית.
מכיוון ש×מי היתה חסרת כל ×•×œ× ×™×›×œ×” לפתוח חשבון בנק תקין,ביקשה ממני לפתוח חשבון בבנק מרכנתיל דיסקונט ושההתנהלות תתבצע על ידי,×ך הכסף שיכנס לחשבון ×™×”×™×” ממנה.
ל×חר כשלוש ×©× ×™× ×©×œ התנהלות בחשבון בהחלטה משותפת שלי ושל ×ימי הוחלט להפסיק להנהל בחשבון ×”× "ל ולסגור ×ותו .
דבר שבדיעבד ×œ× ×§×¨×”,החשבון ×œ× × ×¡×’×¨, לוקחת על עצמי ×חריות מל××”,פשוט נשכח ונדחק, ×œ× ×ž×ª××™× ×œ×ופי שלי ,×ך קרה.
×œ× ×ž×–×ž×Ÿ התחתנתי ופתחתי ×¢× ×‘×¢×œ×™ חשבון בנק משותף בבנק ×חר,×•×œ×©× ×›×š הייתי צריכה לסגור ×ת החשבון הפרטי שלי ורק ××– נזכרתי בחשבון בבנק מרכנתיל ש××™× ×™ יודעת ×”×× ×”×—×©×‘×•×Ÿ סגור ×ו ל×.
×›×שר החשבון ×”×™×” פעיל כל הזמן קיבלתי ×ž×›×ª×‘×™× ×ž×”×‘× ×§,עדכוני×,מכתבי עו"ש וכ×שר החשבון הפסיק להיות פעיל הפסקתי לקבל ×ž×›×ª×‘×™× ×•×œ×›×Ÿ הנחתי שהחשבון נסגר,חשבתי ש×ולי ××ž× ×©×œ×™ סגרה ×ך ×œ× ×›×š העניין.
×”×™×•× ×”×ª×§×©×¨×ª×™ ×ל הבנק לבירור העניין,מסתבר שהיה חוב של 1,400 ש"×— לבנק ×•×”× ×•×©× ×”×•×¢×‘×¨ כבר בשנת 2004 לטיפול משפטי במשרד עו"ד.
×›×שר דיברתי ×¢× ×¢×•×¨×›×ª הדין שמטפלת ×‘× ×•×©× ×”×™× ×˜×¢× ×” שנשלחו מס' רב של ×ž×›×ª×‘×™× ×•×”×ª×¨×ות, וכשש×לתי ל×יזו כתובת נשלחו ×”×ž×›×ª×‘×™× × ×ª× ×• לי ×ת הכתובת של הבית שנמכר לנו!!
××™× × ×™ יודעת מהיכן השיגו ×ת הכתובת ×”× "ל,במשרד ×”×¤× ×™× ×”×™×™×ª×™ רשומה כבר ×©× ×™× ×¨×‘×•×ª על הבית השכור שבו עימי מתגוררת עד ×¢×¦× ×”×™×•× ×”×–×” ובטח בשנת 2004!
כשש×לתי בבנק מה הכתובת שרשומה ×œ×”× ×‘×ž×¢×¨×›×ª,×œ× ×™×›×œ×• לתת לי תשובה בטענה שהתיק הועבר לטיפול משפטי ו×סור ×œ×”× ×œ×“×‘×¨ ×יתי.
×›×™×•× ×ž×©×¨×“ עורכי הדין ×ž×‘×§×©×™× ×ž×ž× ×™ בנוסף לחוב שבבנק 4,500 ש"×—.
×× ×™ ×œ× ×ž×ª× ×¢×¨×ª מ×חריות,יודעת שז×ת ×שמתי המל××” שנוצר החוב ×ך ×× ×”×™×” מגיע ×ליי ולו מכתב בודד ×חד ×שר ×”×™×” מזכיר לי ×ת העניין כל ×–×” ×œ× ×”×™×” קורה.
מה ×× ×™ יכולה לעשות בנדון? ×ודה ×œ×›× ×× ×ª×•×›×œ×• לייעץ לי ×‘×”×§×“× ×”×פשרי.
תודה.
romi

חזור ×ל בנק×ות

מי מחובר

×ž×©×ª×ž×©×™× ×”×’×•×œ×©×™× ×‘×¤×•×¨×•× ×–×”: ×ין ×ž×©×ª×ž×©×™× ×¨×©×•×ž×™× ×• 2 ×ורחי×

עורך דין ×יכות הסביבה, עורך דין ביטוח, עורך דין בנק×ות, עורך דין גישור, עורך דין דיני ×ינטרנט, עורך דין ×”×’×‘×œ×™× ×¢×¡×§×™×™×, עורך דין הגירה, עורך דין הוצ××” לפועל, עורך דין חוזי×, עורך דין חוק ומנהל, עורך דין ייעוץ משפטי, ירושה עורך דין , עורך דין מיסי×, עורך דין מקרקעין ובניה, עורך דין משפחה, עורך דין נזיקין, עורך דין סדר דין ×זרחי, עורך דין עבודה, עורך דין פטנטי×, עורך דין פלילי, עורך דין קנין רוחני, עורך דין רשלנות רפו×ית, ×©×™×¨×•×ª×™× ×œ×¢×•×¨×›×™ דין, עורך דין ת×גידי×, עורך דין תעבורה, עורך דין תקשורת, עורך דין ×ª×¨×’×•× ×ž×©×¤×˜×™ נוספי×