נזילה מדירת השכני×

×¤×•×¨×•× ×‘× ×•×©× ×“×™× ×™ נזיקין. מנהל ×”×¤×•×¨×•× ×¢×•"ד ערן קונפינו

מנהל: confino

נזילה מדירת השכני×

הודעהעל ידי יעלי ב ×' פבו×ר 14, 2010 5:29 am

×©×œ×•× ×¨×‘,
×× ×™ מתגוררת בדירה שכורה ובדירה מעלי ×’× ×›×Ÿ ×’×¨×™× ×“×™×™×¨×™× ×‘×©×›×™×¨×•×ª.
מזה ×©×‘×•×¢×™×™× ×©×™×©× ×• טפטוף מסיבי בתקרת חדר השינה שלי, ×”×מבטיה והשירותי×, ×©×’×¨× ×œ×›×š ש×ין חשמל בחצי מן הדירה (×”×ž×™× ×ž×§×¦×¨×™× ×ת מערכת החשמל). ×ינטלטור שהגיע לדירה טען שכנר××” שיש פיצוץ ב×חד הצינורות של הדירה שלמעלה.
שוחחנו ×¢× ×‘×¢×œ×ª הדירה, ×’× ×× ×™, ×’× ×‘×¢×œ הבית שלי, ×’× ×”×“×™×™×¨×ª שלה ×•×’× ×©×›×Ÿ נוסף, ×ך ×”×™× ××™× × ×” מוכנה לתקן ×ת הבעיה.
×שמח לקבל ×ž×›× ×ª×©×•×‘×” מה ביכולתי לעשות...
ידוע לי ×›×™ ב×פשרותי לפנות לביהמ"ש ×ך ×× ×™ ×’× ×™×•×“×¢×ª שהדבר עלול להיסחב ×—×•×“×©×™× ×¨×‘×™× ×•×‘×™× ×ª×™×™× ×× ×™ ישנה על מזרון בחדר הסמוך, סובלת מריח טחב נור××™ וגרה בדירה שבחדרי השינה שלה, ב×מבטיה ×•×‘×©×™×¨×•×ª×™× ×ין חשמל...
×”×× ×™×©× ×• הליך מזורז להוצ×ת ×ישור לעצירת ×ספקת ×”×ž×™× ×œ×“×™×¨×” למעלה (ברגע שהדיירת למעלה סוגרת ×ת הברז הר×שי שלה הטפטוף מפסיק) עד ×שר הבעיה ×כן תיפתר? ×ו משהו ×חר ש×× ×™ ×ו בעל הבית שלי ×™×›×•×œ×™× ×œ×¢×©×•×ª על מנת לעצור ×ת הבעיה ×•×œ×’×¨×•× ×œ×‘×¢×œ×ª הדירה לתקנה?
תודה רבה מר×ש
יעלי

חזור ×ל דיני נזיקין

מי מחובר

×ž×©×ª×ž×©×™× ×”×’×•×œ×©×™× ×‘×¤×•×¨×•× ×–×”: ×ין ×ž×©×ª×ž×©×™× ×¨×©×•×ž×™× ×•×ורח ×חד

עורך דין ×יכות הסביבה, עורך דין ביטוח, עורך דין בנק×ות, עורך דין גישור, עורך דין דיני ×ינטרנט, עורך דין ×”×’×‘×œ×™× ×¢×¡×§×™×™×, עורך דין הגירה, עורך דין הוצ××” לפועל, עורך דין חוזי×, עורך דין חוק ומנהל, עורך דין ייעוץ משפטי, ירושה עורך דין , עורך דין מיסי×, עורך דין מקרקעין ובניה, עורך דין משפחה, עורך דין נזיקין, עורך דין סדר דין ×זרחי, עורך דין עבודה, עורך דין פטנטי×, עורך דין פלילי, עורך דין קנין רוחני, עורך דין רשלנות רפו×ית, ×©×™×¨×•×ª×™× ×œ×¢×•×¨×›×™ דין, עורך דין ת×גידי×, עורך דין תעבורה, עורך דין תקשורת, עורך דין ×ª×¨×’×•× ×ž×©×¤×˜×™ נוספי×