×× ×™ מתגוררת בדירה שכורה ובדירה מעלי ×’× ×›×Ÿ ×’×¨×™× ×“×™×™×¨×™× ×‘×©×›×™×¨×•×ª.
מזה ×©×‘×•×¢×™×™× ×©×™×©× ×• טפטוף מסיבי בתקרת חדר ×”×©×™× ×” שלי, ×”×מבטיה והשירותי×, ×©×’×¨× ×œ×›×š ש×ין חשמל בחצי מן הדירה (×”×ž×™× ×ž×§×¦×¨×™× ×ת מערכת החשמל). ××™× ×˜×œ×˜×•×¨ שהגיע לדירה טען ×©×›× ×¨××” שיש פיצוץ ב×חד ×”×¦×™× ×•×¨×•×ª של הדירה שלמעלה.
×©×•×—×—× ×• ×¢× ×‘×¢×œ×ª הדירה, ×’× ×× ×™, ×’× ×‘×¢×œ הבית שלי, ×’× ×”×“×™×™×¨×ª שלה ×•×’× ×©×›×Ÿ × ×•×¡×£, ×ך ×”×™× ××™× × ×” ×ž×•×›× ×” לתקן ×ת הבעיה.
×שמח לקבל ×ž×›× ×ª×©×•×‘×” מה ביכולתי לעשות...
ידוע לי ×›×™ ב×פשרותי ×œ×¤× ×•×ª לביהמ"ש ×ך ×× ×™ ×’× ×™×•×“×¢×ª שהדבר עלול להיסחב ×—×•×“×©×™× ×¨×‘×™× ×•×‘×™× ×ª×™×™× ×× ×™ ×™×©× ×” על מזרון בחדר הסמוך, סובלת מריח טחב × ×•×¨××™ וגרה בדירה שבחדרי ×”×©×™× ×” שלה, ב×מבטיה ×•×‘×©×™×¨×•×ª×™× ×ין חשמל...
×”×× ×™×©× ×• הליך מזורז להוצ×ת ×ישור לעצירת ×ספקת ×”×ž×™× ×œ×“×™×¨×” למעלה (ברגע שהדיירת למעלה סוגרת ×ת הברז הר×שי שלה הטפטוף מפסיק) עד ×שר הבעיה ×כן תיפתר? ×ו משהו ×חר ש×× ×™ ×ו בעל הבית שלי ×™×›×•×œ×™× ×œ×¢×©×•×ª על ×ž× ×ª לעצור ×ת הבעיה ×•×œ×’×¨×•× ×œ×‘×¢×œ×ª הדירה ×œ×ª×§× ×”?
תודה רבה מר×ש