חוזה שבעל פה

×¤×•×¨×•× ×‘× ×•×©× ×’×™×©×•×¨. מנהל ×”×¤×•×¨×•× ×¢×•"ד יעקב בכר

מנהל: יעקבב

חוזה שבעל פה

הודעהעל ידי vladikpri ב ×' יוני 22, 2008 11:57 pm

שלו×
×× ×™ תיכננתי על הקמת ×ינטרנט ×ž×¡×•×™×™× ×•×¤× ×™×ª×™ לקבלן שבונה ××ª×¨×™× ×œ×©× ×›×š.
ל×חר מפגש קצר עימו השתכנתי לתת לו לבצע ×ת העבודה.
שילמתי לחברה מקדמה על סך 30 ×חוז מהעסקה וקיבלתי חשבונית מס'.
במשך העבודה הגענו להרבה ××™ הבנות בנוגע ל×תר כמו ×–×” שזהו מוצר מדף ×¢× ×˜×™×¤×” ×©×™× ×•×™×™× ×•×œ× ×¤×™×ª×•×— מ×פס וכל מיני סוגיות בנוגע ל×ופן פעולתו של ×”×תר וכו... (מוצר מדף עולה בהרבה יותר זול מהמחיר ×©×”×•× × ×§×‘ לי).
ל×חר נסיונות ×›×•×©×œ×™× ×œ×”×’×™×¢ לעמק השווה ×× ×™ מעוניין להפסיק ×ת עבודתי ×יתו מתוך חשש למרמה וחוסר ×מון ב×ד×.

ש×לתי ×”×™× ×ž×” ×”×ופציות שלי?: (חשוב לציין: ×œ× × ×—×ª× ×‘×™× ×™× ×• ×©×•× ×”×¡×›× ××£ ×¤×¢× ×•×”×›×œ נעשה בעל פה ויש רק מסמך ×חד המקשר בינינו ×•×”×•× ×”×§×‘×œ×” על המקדמה)
×”×× ××”×™×” חייב לו כסף במקרה של פנייה לבית משפט מצידו וכמה ××”×™×” חייב ×œ× ×× ×‘×›×œ×œ?
×ו ש×וכל ××£ לדרוש ×ת כספי המקדמה שלי ולנתק ×יתו כל קשר?
×ו כל רעיון ×חר היכול לעזור לי...

×”×× ×§×™×™× ×“×‘×¨ ×›×–×” : חוזה שבעל פה? ועד כמה הוע כביל בבית משפט? (×–×” ×œ× ×ž×™×œ×” שלי נגד מילה שלו?)

תודה!!!
vladikpri

Re: חוזה שבעל פה

הודעהעל ידי ×ורח ב ×’' מ××™ 26, 2009 4:02 pm

לצערי,המקרה ש×תה מת×ר הנו מורכב מדי לצורך מתן תשובה רצינית ×›×ן.
מכל מקו×,×’× ×—×•×–×” בעל פה הנו חוזה מחייב,×× ×›×™ ×§×™×™× ×§×©×™ רב יותר להוכיחו.

יעקב בכר ,עו"ד ,נוטריון ומגשר
טל' 03-5717171.
×ורח

הודעהעל ידי yamit10 ב ×”' ×וגוסט 13, 2009 12:39 pm

×©×œ×•× ×¨×‘,
המקרה שלך ב×מת מורכב.
בעיקרון חוזה שבעל פה ×כן תקף פרט לחוזה במקרקעין ×©×©× ×—×™×™×‘ חוזה בכתב.
רוב ×”×—×¦×™× ×ž×¦×‘×™×¢×™× ×¢×œ ×ותו כיוון ×›×™ ב×מת × ×—×ª× ×—×•×–×” ביניכ×.
הייתה פנייה,קיבול וגמירת דעת בנוסף לכך ×©×•×œ× ×¡×›×•× X על פי התקדמות העבודה.
הייתי ממליצה לך להיעזר בשרותיו של נוטריון הן מבחינת ×ª×¨×’×•× ×ž×¡×ž×›×™× ×ו בנוש××™× ×שר עלו ×›×ן למשל המקרה שלך.
yamit10

הודעהעל ידי eiditr40 ב ג' דצמבר 15, 2009 12:14 pm

×× ×™ יודעת מנסיון ×©×—×•×–×™× ×©×‘×¢"פ ×”× ×¤×—×•×ª ×˜×•×‘×™× ×‘×‘×ª×™ משפט כמו ×לו ×”×—×ª×•×ž×™× ×§×¨×™ כתובי×.
×× ×™ עברתי סיפור דומה והלכתי ×¢× ×”×מת שלי לביה"מ למרות שנגרמה לי עוגמת נפש והייתה לי עצירות
נפש מהטרטור לבתי המשפט , ×בל בסופו של דבר ניצחתי, ×ו יותר נכון ×”×מת ניצחה.
יש ×ª×§×“×™×ž×™× ×‘×‘×ª×™ משפט ×œ×—×•×–×™× ×©×‘×¢"פ ×•×‘×ª×—×•× ×”×ינטרנט בפרט.
פשוט כנס לגוגל ותבדוק .
eiditr40

הודעהעל ידי yamit10 ב ג' דצמבר 22, 2009 11:29 am

יש ×”×¡×›×ž×™× ×ž×¡×•×™×™×ž×™× ×•×—×•×–×™× ×ž×¡×•×™×™×ž×™× ×©×—×™×™×‘×™× ×œ×”×™×•×ª ×›×ª×•×‘×™× ×›×ž×• חוזה מקרקעין ×ו חוזה גירושין וכדומה.
×ך יש ×”×¡×›×ž×™× ×©×œ× ×—×™×™×‘×™× ×œ×”×™×•×ª בכתב כמו חוזה /×”×¡×›× ×©× ×›×¨×ª בינך לבין מישהו ×חר בנוגע למכירת נכס כלשהו (למעט קרקע).
יש ×—×•×§×™× ×ž×¡×•×™×™×ž×™× ×©×œ×¤×™×”× ×”×•×œ×›×™×, ×‘×ž×§×¨×™× ×©×™×© חוזה בע''פ ×”×•× ×›×©×™×¨ לחלוטין מבחינת ר××™×” בבית המשפט.
yamit10

הודעהעל ידי ×ביטל ב ×”' פבו×ר 11, 2010 10:06 am

×”×× ×¢× ×™×Ÿ החוזה שבע"פ נכון ×’× ×œ×’×‘×™ ×ž×§×¨×™× ×›×ž×• תביעת גירושין ?
× ×מר זוג שמתגרש והבעל טוען שהיה ×”×¡×›×ž×™× ×›×¡×¤×™×™× ×œ×˜×•×‘×ª×• ×›×™ ×”×•× ×‘× ×¢× ×™×•×ª×¨ כסף מר×ש וה×ישה טוענת ש×ין ×–×” כך,
×ין ×”×¡×›× ×—×ª×•× ×ו כתוב ×–×” רק כביכול בעל פה..
×יך ×פשר לקבוע ×‘×ž×§×¨×™× ×›×לה??
×ביטל

הודעהעל ידי יעקבב ב ×”' פבו×ר 11, 2010 10:16 am

×›×שר מדובר ×‘×”× ×¡×›×ž×™× ×‘×™×Ÿ בני-זוג,הדרך ×œ×”×•×›×™×—× ×”×™× ×‘"הסכ×=ממון"ובהעדרו יחולו ×”×—×•×§×™× ×”×§×•×‘×¢×™× ×•×”×¡×›×ž×™× ×ž××•×—×¨×™× ×™×•×ª×¨ [כמו ×”×¡×›× ×”×’×™×¨×•×©×™×Ÿ וכד']
יעקב בכר עורך-דין,נוטריון ומגשר,
טל :03-5717171 ,
פקס :03-5665221,
מייל :j.behar@012.net.il
יעקבב

הודעהעל ידי יעקבב ב ש' פבו×ר 13, 2010 7:49 pm

×× ×”×¢× ×™×™× ×™× ×”×›×¡×¤×™×™× ×œ× ×”×•×’×“×¨×• ב"הסכ×-ממון"×—×–×§×” לכ×ורה ששני ×”×¦×“×“×™× ×ª×¨×ž×• תרומה כספית דומה.
יעקב בכר עורך-דין,נוטריון ומגשר,
טל :03-5717171 ,
פקס :03-5665221,
מייל :j.behar@012.net.il
יעקבב

חזור ×ל גישור ובוררות

מי מחובר

×ž×©×ª×ž×©×™× ×”×’×•×œ×©×™× ×‘×¤×•×¨×•× ×–×”: ×ין ×ž×©×ª×ž×©×™× ×¨×©×•×ž×™× ×•×ורח ×חד

עורך דין ×יכות הסביבה, עורך דין ביטוח, עורך דין בנק×ות, עורך דין גישור, עורך דין דיני ×ינטרנט, עורך דין ×”×’×‘×œ×™× ×¢×¡×§×™×™×, עורך דין הגירה, עורך דין הוצ××” לפועל, עורך דין חוזי×, עורך דין חוק ומנהל, עורך דין ייעוץ משפטי, ירושה עורך דין , עורך דין מיסי×, עורך דין מקרקעין ובניה, עורך דין משפחה, עורך דין נזיקין, עורך דין סדר דין ×זרחי, עורך דין עבודה, עורך דין פטנטי×, עורך דין פלילי, עורך דין קנין רוחני, עורך דין רשלנות רפו×ית, ×©×™×¨×•×ª×™× ×œ×¢×•×¨×›×™ דין, עורך דין ת×גידי×, עורך דין תעבורה, עורך דין תקשורת, עורך דין ×ª×¨×’×•× ×ž×©×¤×˜×™ נוספי×